Vacature Banketbakker

Banketbakker in Vlaardingen

Banketbakker

Vlaamsch Broodhuys | 30-38 uur | Vlaardingen

Als Banketbakker bij het Vlaamsch Broodhuys laat je iedereen, iedere dag genieten van het beste, lekkerste en gezondste brood, want dat is onze missie. Wij bakken brood zoals topchefs koken, met hoogwaardige ingrediënten, culinaire bezieling en jarenlange ervaring. De broden worden dagelijks, vers in de bakkerij in Vlaardingen handmatig opgemaakt, gebakken en verkocht via de diverse partners en in de 19 eigen winkels. Daarnaast maken we bij Vlaamsch Broodhuys alle patisserie in eigen huis.

Wat ga je doen

  • Bereiden van deeg of beslag voor patisserie producten volgens recept. Controleren van de deegsamenstelling en zo nodig bijregelen. Deeg vormen voor gebruik.
  • Bereiden van vullingen en garneringen conform receptuur. Op smaak controleren en zo nodig bijstellen.
  • Bakken van producten en kwaliteitsbewaking van eindproduct
  • Afwerken producten, specifiek voor elk product en conform recept
  • Bereiden van salades en andere Deli producten conform productielijst
  • Verdelen van banket op klantniveau
  • Verrichten van opruim- en schoonmaakwerkzaamheden conform HACCP-regels
  • Volgens HACCP-regels producten verpakken en labelen met THT data.
  • Signaleren van spillage binnen de afdeling Patisserie en deze op lijst bijhouden en controleren
  • Actieve inbreng en deelname aan werkoverleg.

Wie ben jij

  • Je hebt passie voor het ambacht
  • Je hebt een resultaatgerichte instelling
  • Je kunt goed overzicht behouden en bent stressbestendig

Wat bieden wij

  • Een veelzijdige baan in een gezellig team;
  • Een leerzame inwerkperiode en mogelijkheden om door te groeien;
  • Salariëring naar cao voor het bakkersbedrijf;
  • Goede pensioenregeling;
  • Vakantiedagen en geld;
  • Uiteraard kan je elke dag genieten van ons lekkere brood.

Over Vlaamsch Broodhuys

Vlaamsch Broodhuys bakt zoals top koks koken, met hoogwaardige ingrediënten, culinaire bezieling en jarenlange ervaring. Sinds 1996 bakken Dimitri Roels en zijn bakkers voedzaam en smaakvol zuurdesembrood. Vlaamsch Broodhuys liet topchefs en later ook de Nederlandse huishoudens, kennis maken met brood zoals brood bedoeld is. Dimitri Roels wist dat hij in die tijd een pioniersrol had. Hij was toen al zeker van zijn zaak en had een missie om mensen weer bewust te laten genieten van brood, elke dag opnieuw. Met succes, want iedereen die de geur van echt brood ruikt kan niet meer terug. Goed brood verbindt de mensen aan tafel, en is niet meer weg te denken uit onze broodcultuur. Naast brood maken we bij Vlaamsch Broodhuys ook alle viennoiserie en patisserie in eigen huis.

Interesse?
Heb je interesse? Reageer snel op deze vacature, dan maken wij graag kennis!

NEEM CONTACT MET ONS OP



NEEM CONTACT MET ONS OP




Functie:banketbakker
Startdatum:12-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:30 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vlaamsch Broodhuys via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlaardingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlaardingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlaardingen
  2. Banketbakker Vlaamsch Broodhuys 12-01-2024

Bekijk ook andere vacatures